SV-Tingsryd och Korrö Restaurang presenterar i
samarbete med erfarna biodlare:

 

 

Biodling för gröngölingar*

3-4 mars 2018

*nybörjare

 

Kursen startar LÖRDAG 3 MARS KL. 12 med gemensam lunch och
avslutas SÖNDAG
 4  MARS KL. 15

 

Vad vi erbjuder

  • Erfarna och inbitna kursledare

  • Informativt kursmaterial

  • Logi i enkelrum

  • Smakprover och måltider inspirerade av honung. 

 

TA TÅGET! Vi kan ordna transport från och till 

Lessebo Järnvägsstation enligt tider i programmet. 

 

EFTER HELGENS KURS på ca 15 berikande timmar, 

har du fått lära dig grunderna för att skaffa och ta 

hand om ett alldeles eget bisamhälle.

 

PRIS: 1 670:-/person med logi. 1270:-/person utan logi.
Mat och kaffe ingår.

 

ANMÄLAN: Senast 19 februari till Ola på Korrö
tel.0470-34240 alt. skicka e-post: info@korro.se 

 

Först till kvarn, begränsat antal platser!

 

 

 

 

 

 

 






Preliminärt kursprogram

 

Observera att detta kan komma att ändras.

 

Dag 1

12.00  Samling med lunch

13.00  Presentation och förväntningar

14.00  Övergripande sanning om

             bisamhället

                 - Drottning, arbetare, drönare

                 - Kupans funktion

                 - Utrustning

                 - Investering

18.30  Middag

20.00  Forts. bisamhället…..

22.00  Avslutning för dagen

 

Dag 2

07.00  Frukost

08.00  Bisamhällets utbyggnad i teori och

             praktik

12.00  Lunch

15.00  Sammanfattning – Avslutning

 

Pauser är inlagda varje timma under utbildningen.

 

 

Årets natur & kulturupplevelse

Hälsa & Gourmetvandringen på Korrö förenar de bästa småländska smakerna med berättelser, och en och annan skröna, om växter och djur. Naturen är matsal och Korrös Naturguide är ciceron!
Arrangemanget vann första pris i klassen "Årets Natur & Kulturupplevelse" i STFs turismpaket 2011.

Korrö 
360 24 Linneryd

Tel: 0470 -342 49

E-mail: info@korro.se