Konferenspaket 

Konferenspaket 

Att samlas till konferens på Korrö är en upplevelse för alla sinnen. Kombinationen av vår unika miljö, goda mat och spännade aktiviteter inspirerar och stärker gruppkänslan som räcker länge. 

Julbordspaket

Efter flera år och mängder av uppskattning för maten i vår restaurang, vill vi hälsa dig välkommen till vårt stora klassiska julbord i ett upplyst och julpyntat Korrö. Låt dig uppfyllas av julstämning när du stiger in i restaurangen och ser Ronnebyåns vatten virvla förbi. Kombinera gärna julbordet med boende i vårt mysiga STF Hotell & Vandrarhem!

Vårt julbord innehåller alllt och lite därtill. Vi är KRAV-certifierade, servera svenskt kött är en självklarhet, och har mycket vilt på buffén, inte minst från hjorthägnet här bredvid i Bro. Perfekt att kombinera din konferens med!

Dagkonferens med Korrös julbord 695;-/person
Lunch-Lunch konferens med övernattning 1675;-/person (enkelrumstillägg 200;-)
Stora Julbordet (fre-sön) 558;-/person
Stora Julbordet (mån-tors) 487;-/person
alla priser exkl.moms

Från fr. 695;-/person ex moms

Hälsa & Gourmétvandring

Lär känna och smaka på naturens läke- och matväxter genom en guidad vandring i Korrö Naturreservat. Njut av mat framdukat mitt i naturen och lyssna på traktens skrönor. Ett konferenspaket för er som uppskattar frisk luft och närproducerade läckerheter och godsaker.

Från Offereras...

Kräftfiskepaket

Gemensamt för våra kräftfiskepaket är att äta kräftor. Det som skiljer dem åt är var någonstans ni vill göra det. Utomhus vid lägereldens sken, i varma relaxen eller på klassiskt svenskt vis i Barkladan eller logen. Det är helt upp till er. Kräftor blir det hur eller hur. Och konferens såklart. Välkomna!

Från 295;-/person

Laga mat med kocken

Ett konferenspaket i gastronomins tecken. Här får ni tillsammans med Korrös kock sätta smak på närproducerade råvaror av bästa kvalitét och avnjuta den i goda kollegors lag inom eller utomhus i stämningsfull bymiljö. 

Från 295;-/person

Teamlagtävling

Ett lättsamt konferenspaket som passar alla, vinnarskallar såsom goda förlorare. Tävlingar med inspiration från Fångarna på fortet, Mästarnas mästare och Minuten. Ni delas in i lag och möter varandra i både praktiska och teoretiska moment för att komma till final. Och kom ihåg, klurighet är ett lika vasst vapen som styrka.

Från 150;-/person ex moms

Vildmarksspa inkl. badrock & tofflor

Ta med dig gänget och koppla av i vårt lilla Vildmarskspa, här finns plats för 55 badande samtidig. Härlig bastu, och relaxrum där ni enkelt kopplar upp er via vårt wifi.
 

Från 175;-/ pers ex.moms