Konferenspaket 

Konferenspaket 

Att samlas till konferens på Korrö är en upplevelse för alla sinnen. Kombinationen av vår unika miljö, goda mat och spännade aktiviteter inspirerar och stärker gruppkänslan som räcker länge. 

Hälsa & Gourmétvandring

Hälsa & Gourmétvandring

Lär känna och smaka på naturens läke- och matväxter genom en guidad vandring i Korrö Naturreservat. Njut av mat framdukat mitt i naturen och lyssna på traktens skrönor. Ett konferenspaket för er som uppskattar frisk luft och närproducerade läckerheter och godsaker.

Från Offereras...

Kräftfiskepaket

Kräftfiskepaket

Gemensamt för våra kräftfiskepaket är att äta kräftor. Det som skiljer dem åt är var någonstans ni vill göra det. Utomhus vid lägereldens sken, i varma relaxen eller på klassiskt svenskt vis i Barkladan eller logen. Det är helt upp till er. Kräftor blir det hur eller hur. Och konferens såklart. Välkomna!

Från 295;-/person

Laga mat med kocken

Laga mat med kocken

Ett konferenspaket i gastronomins tecken. Här får ni tillsammans med Korrös kock sätta smak på närproducerade råvaror av bästa kvalitét och avnjuta den i goda kollegors lag inom eller utomhus i stämningsfull bymiljö. 

Från 295;-/person

Teamlagtävling

Teamlagtävling

Ett lättsamt konferenspaket som passar alla, vinnarskallar såsom goda förlorare. Tävlingar med inspiration från Fångarna på fortet, Mästarnas mästare och Minuten. Ni delas in i lag och möter varandra i både praktiska och teoretiska moment för att komma till final. Och kom ihåg, klurighet är ett lika vasst vapen som styrka.

Från 150;-/person ex moms

Vildmarksspa inkl. badrock & tofflor

Vildmarksspa inkl. badrock & tofflor

Ta med dig gänget och koppla av i vårt lilla Vildmarskspa, här finns plats för 55 badande samtidig. Härlig bastu, och relaxrum där ni enkelt kopplar upp er via vårt wifi.
 

Från 240;-/ pers ex.moms

"After work & representation"

måndagar-fredagar

"After work & representation"

Ta med dig kollegorna, era kunder eller leverantörer till oss på Korrö.
En perfekt plats för representation eller avkoppling tillsammans med kollegorna. I vårt after work & representation paket ingår allt som ni behöver för en härlig kväll hos oss.
Ankomstbubbel & tilltugg står redo när ni kommer, sen lägger ni upp kvällen som ni vill. Fri tillgång till vårt vildmarksspa & en 3-rättersmeny. Del i dubbelrum och frukost innan hemfärd.

Enkelrumstillägg 100;-/person.

Från 1495;- ex moms