Konferens & grupp

 

En konferens i en kreativ miljö ger er fantastiska möjligheter att skapa positiv energi i gruppen. På Korrö har ni alla möjligheter. Väljer ni att övernatta gör ni det i Herrgården eller Annexet i enkel-, dubbel- eller flerbäddsrum med dusch och toalett. Självklart ingår lakan och städning i konferensavgiften.

 

Kommer ni med företaget, skolklassen eller föreningen finns det flera olika erbjudanden - allt ifrån att hyra enstaka hus med självhushåll till att hyra hela anläggningen med fullständig service.

 

 

Konferenslokaler

 

  • Nybyggda lokaler i kaféet för 30–40 personer 

  • Mindre lokaler i respektive boendebyggnad för t ex grupparbete 

  • Upp till 100 personer på Korrö loge. 

  • Mindre grupper kan få väldigt udda miljöer i gamla kvarnen, sågen och     färgeriet. 

  • Utomhusmiljöerna inbjuder också till konferenser i det fria.

 

I den nyrenoverade kaffestugan och tillbyggda serveringen erbjuder vi frukost, bakverk, luncher och middagar. Köket erbjuder även catering och matlagning utomhus, samt mat och grillpaket för er som vill använda matlagningen som en social och gruppstärkande aktivitet.

 

I varje boendebyggnad finns kök för självhushåll anpassade efter antalet bäddar.

 

 

Heldag, halvdag eller konferens med logi

 

Vi har paket för både hel- och halvdagskonferenser och vill ni stanna över natten finns några varianter med olika start och sluttider för att ni ska kunna skräddarsy en konferens som passar just ert företag eller organisation.

 

 

Konferens med logi

 

Börja konferensen med en lunch eller förmiddagsfika dag 1 för att sedan avsluta den med frukost, lunch eller eftermiddagsfika dag 2.
Ni väljer själva. Se prislista.

 

 

 

Årets natur & kulturupplevelse

Hälsa & Gourmetvandringen på Korrö förenar de bästa småländska smakerna med berättelser, och en och annan skröna, om växter och djur. Naturen är matsal och Korrös Naturguide är ciceron!
Arrangemanget vann första pris i klassen "Årets Natur & Kulturupplevelse" i STFs turismpaket 2011.

Korrö 
362 97 Linneryd

Tel: 0470 -342 49

E-mail: info@korro.se