12 juli, 19:00

Andreas Lundstedt på Korrö Loge


Andreas Lundstedt

Fredag, 12 Juli 19:00-20:30

Andreas Lundstedt - Sveriges discokung på turné i sommar!

Sveriges discokung Andreas Lundstedt började sin karriär i gruppen Stage Four - tillsammans med Peter Jöback, Lizette Pålsson och Lisa Nilsson. Men det är från gruppen Alcazar vi känner honom allra bäst, och från Melodifestivalen, där han medverkat vid nio tillfällen, på alla möjliga olika sätt.

Alcazar bildade Andreas 1998 tillsammans med vännerna Tess Merkel och Annika Kjærgaard, samt Magnus Carlsson. Gruppen kom att få stora framgångar med flera internationella radiohits under 2000-talet. Från 2007 bestod Alcazar av Andreas, Tess och Lina Hedlund. Under 2018 firade de 20 år med en omfattande höstturné som avslutades på självaste nyårsafton då de gjorde sin allra sista konsert tillsammans.

Under 2018 såg vi även Andreas Lundstedt som programledare i I will survive på SVT och i vår är han en av deltagarna i TV-programmet Stjärnornas stjärna på TV4.

I sommar är det dags för Andreas att möta publiken live igen, då tillsammans med Andy Pfeiler gitarr/sång (Nisse Landgrens Funk Unit) och Magnus Almqvist percussion. De bjuder på låtar, och discohits speciellt, som ligger Lundstedt varmt om hjärtat.

Möt Andreas på ett sätt ni vanligen inte ser honom. 
En helkväll att minnas. 
Väl mött till en intim och exklusive föreställning med mat i världsklass. 

Korrös lada erbjuder både ståplats och sittplats. 

OBS! Biljetter säljs endast online. Köp här!
Dörren öppnar 18:00 då ev överblivna biljetter säljs. 

Plats: Korrö Lada, Linneryd
Datum: Fredag, 12 Juli 19:00-20:30
Längd: 90 min m paus.

Priser:
Showbiljett: 495 kr

Men välj med fördel något av de prisvärda matpaket. Mat, biljett och en dryck för endast 795 kr.

Endast kontant/swish betalning på plats.