Konferensaktiviteter 

Konferensaktiviteter

Att samlas till konferens på Korrö är en upplevelse för alla sinnen. Kombinationen av vår unika miljö, goda mat och spännade aktiviteter inspirerar och stärker gruppkänslan som räcker länge. 

Teamlagtävling

Teamlagtävling

Ett lättsamt konferenspaket som passar alla, vinnarskallar såsom goda förlorare. Tävlingar med inspiration från Fångarna på fortet, Mästarnas mästare och Minuten. Ni delas in i lag och möter varandra i både praktiska och teoretiska moment för att komma till final. Och kom ihåg, klurighet är ett lika vasst vapen som styrka.

Från 170;-/person

Kanotsafari på Ronnebyån

Kanotsafari på Ronnebyån

En av våra populäraste aktiviteter. Ta dig fram i en nästintill sagolik miljö på Ronnebyåns vackraste parti precis i anslutning till Korrö. Svartabäcks rastplats ligger beläget 40 minuters paddling nerströms från Korrö. Perfekt att ta med eftermiddagsfikat på turen och avnjuta den i det fria.
Går att kombinera i all oändlighet, men kanot paddel och flytväst ingår alltid.

Från fr. 180;-/kanot

Vildmarksspa inkl. badrock & tofflor

Vildmarksspa inkl. badrock & tofflor

Ta med dig gänget och koppla av i vårt uppskattade Vildmarskspa, här finns plats för 55 badande samtidig. Härlig bastu, och relaxrum där ni enkelt kopplar upp er via vårt wifi.
 

Från 240;-/ person

Ölprovning med Robert Andersson

Ölprovning med Robert Andersson

Vill ni lära er mer och utforska ölets fantastiska värld? Under ledning av Robert Andersson provar vi tillsammans ett antal utvalda öl. På förhand bestämmer vi vilket tema ni önskar på provningen. Robert berättar om tillverkningen, ölets egenskaper, dofter, smaker, ursprung och flera historier från hans långa resa i ölvärlden.
 

Från 495;-/person

After Work

måndagar-fredagar

After Work

Ta med dig kollegorna, era kunder eller leverantörer till oss på Korrö.
En perfekt plats för representation eller avkoppling tillsammans med kollegorna. I vårt after work & representation paket ingår allt som ni behöver för en härlig kväll hos oss.
Ankomstbubbel/öl/vin & tilltugg står redo när ni kommer, sen lägger ni upp kvällen som ni vill. Tillgång till vårt vildmarksspa & en 3-rättersmeny. Del i dubbelrum och frukost innan hemfärd.

Enkelrumstillägg 250;-/person.

Från 1495;-/person

Kräftfiske

Kräftfiske

Ett äventyr för den oerfarne. Va med när vi gemensamt marar på burarna. Delar upp er i lag. Sen är det dags att hitta de perfekta "spottarna". Vi är med er vid första vittjning, nattens vittjning löser ni själva enligt instruktioner. Samling vid frukost för slutliga vittjning och upptagning av burarna.Vi räknar över nattens skörd, utser ett vinnande lag och kräftor kommer finnas till hemköpspris för den som vill. Kombinera gärna med en kräftinspierarad supé i restaurangen.

Från 245;-/person

Laga mat med kocken

Laga mat med kocken

Ett konferensaktivitet i gastronomins tecken. Här får ni tillsammans med Korrös kock sätta smak på närproducerade råvaror av bästa kvalitét och avnjuta den i goda kollegors lag inom eller utomhus i stämningsfull bymiljö. 
Kräver planering efter låg/högsäsong.
 

Från 295;-/person

Aktiviteter med Kryast

Aktiviteter med Kryast

Våra teambuildingaktiviteter bygger på problemlösningsförmåga, kommunikation och glädje. Vi utlovar både skratt och tävlingsmoment. Allt genomförs lagvis och avslutas med en rafflande final mellan de två bästa lagen. Avsluta dagen eller fyll på energi i samband med eftermiddagskaffet. Oavsett när på dagen så passar våra aktiviteter utmärkt att genomföra som en del i att göra er träff energifylld, kreativ och utvecklande för hela gruppen.
Nyfiken, klicka här!

Från fr .495;-/person

Hälsa & Träning

Hälsa & Träning

Förena nytta med nöje eller slå flera flugor i en smäll! Hälsokompassen erbjuder rörelse och/eller träning i Träningsladan utanför centrala Linneryd. Här erbjuds rörelse för både den som känner sig ovan men även för den som älskar träning! Nu finns möjligheten att tillsammans med Korrö kunna erbjuda den bästa upplevelsen på flera sätt! Passar det er grupp bättre att vi kommer till Korrö så tar vi oss såklart dit och kör med er där! Hälsokompassen erbjuder följande typer av rörelse/träning:

-Funktionell Träning
-Rörlighetspass
-Konditionspass
-Styrkepass
-Cirkelträning
-Rörelseaktivitet/Teamwork
-Step pass m.m.

Så du och din grupp kan önska vilken typ av träning/rörelse som passar just er, så kommer någon av oss att hålla ett riktigt roligt och nyttigt pass för just er

Från fr. 160;-/person

Julbordspaket

Julbordspaket

Efter flera år och mängder av uppskattning för maten i vår restaurang, vill vi hälsa dig välkommen till vårt stora klassiska julbord i ett upplyst och julpyntat Korrö. Låt dig uppfyllas av julstämning när du stiger in i restaurangen och ser Ronnebyåns vatten virvla förbi. Kombinera gärna julbordet med boende i vårt mysiga STF Hotell & Vandrarhem!

Vårt julbord innehåller alllt och lite därtill. Vi är KRAV-certifierade, servera svenskt kött är en självklarhet, och har mycket vilt på buffén, inte minst från hjorthägnet här bredvid i Bro. Perfekt att kombinera din konferens med!

Från fr. 895;-/person